چرا تحصیل در موسسه ی علوم و فناوری آریان؟

 

موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان (ایرانیکا سابق) در سال 1387با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس گردید. هم اکنون این موسسه با 52 رشته – مقطع تحصیلی و بیش از 3000 دانش آموخته در پردیسی به مساحت 28000 متر مربع با 14000 متر مربع زیر بنای آموزشی و پژوهشی در موقعيت بسيار استراتژيک در منطقه شهري واقع در کمربندي (بابل – بابلسر) شهر اميرکلا مطابق با استانداردهای روز آموزش عالی کشور، به عنوان یکی از موسسات آموزش عالی موفق در استان مازندران می باشد.

 
 

رشته های این موسسه در گروه های آموزشی روانشناسی، حسابداری، مدیریت، مهندسی عمران و نقشه برداری، مهندسی معماری و شهرسازی، مهندسی برق، مهندسی پزشکی، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک در مقاطع کارشناسی ارشد تا کاردانی می باشند. از ویژگیهای ممتاز این مجموعه دانشگاهی پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در 20 رشته در گروه های روانشناسی و مشاوره(بالینی، عمومی، مشاوره خانواده)، مهندسی عمران(سازه، زلزله، مدیریت ساخت، ساختمانهای هوشمند، حمل و نقل، راه و ترابری، ژئوتکنیک، آب و سازه های هیدرولکی، محیط زیست)، مهندسی نقشه برداری (سیستمهای اطلاعات مکانی GIS، سنجش از دور، فتوگرامتری)، مهندسی برق(مدارهای مجتمع الکترونیک، سیستمهای قدرت، مخابرات سیستم)، مهندسی کامپیوتر(شبکه، هوش مصنوعی) و مدیریت(ساخت و پروژه) می باشد. این مجموعه با بهره گیری از همکاری اساتید صاحب نام از دانشگاه های مطرح کشور و دارا بودن تفاهم نامه همکاری علمی با دانشگاه های FHM آلمان، نئوسافت چین و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی بابل اصول کیفیت آموزشی و پژوهشی را در سرلوحه فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود قرار داده است.

 

 

 

این مجموعه به عنوان یکی از معدود دانشگاه های دارنده 7 رشته نظام مهندسی، از بهمن ماه سال 1393 به عنوان اولین و تنها مجری منتخب برگزاری دوره های آموزشی ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی در شهرستان بابل با مجوز رسمی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران به برگزاری دوره ها برای مهندسان محترم عضو سازمان نظام مهندسی می پردازد. برخورداري از موقعيت مکاني با دسترسي آسان و دارا بودن امکانات آموزشي و پژوهشي همچون کلاسهاي درسي استاندارد، آزمايشگاهها و کارگاههاي متناسب با کليه رشته هاي داير در موسسه، سالن اجتماعات، مرکز کامپيوتر و کتابخانه بسيار مطلوب با ظرفيت بالا، کلاسهاي ويژه تحصيلات تکميلي، مرکز خدمات کامپيوتري و نشر و امکانات رفاهي همچون زمين چمن ورزشي فوتبال و واليبال، سالن ورزشي ويژه خواهران، محوطه فضاي سبز وسيع و زيبا، نمازخانه، مرکز فرهنگي ويژه فعاليت انجمن ها و کانون هاي دانشجويي، پارکينگ اساتيد و دانشجويان و بوفه و غذاخوري دانشجويي، از امکانات مطلوب آموزشی، پژوهشی، دانشجوی و رفاهی این موسسه مي‌باشد.

 

 

 

موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان (ایرانیکا سابق) در استان مازندران و در شهر همیشه سبز امیرکلا واقع گردیده است. پردیس این موسسه در کمربندی امیرکلا(بابل - بابلسر) واقع شده به طوریکه با توجه به نزدیکی آن به شهر در منطقه شهری امیرکلا واقع می باشد. این مجموعه دارای بیش از 7000 متر زیربنای آموزشی که شامل کلاس های درسی، مرکز کامپیوتر، کتابخانه ، سالن های مطالعه، کارگاه ها، آزمایشگاه ها، سالن اجتماعات، نمازخانه مجزای خواهران و برادران، بوفه و سالن غذاخوری و... می باشد. این مجموعه در زمینی به مساحت 27000 متر ایجاد شده که دارای 11000 متر مربع فضای سرسبز محوطه و زمین چمن فوتبال و والیبال می باشد. تاریخچه شهر و قدمت شهر امیرکلا شهر اميركلا از نظر موقعيت جغرافيايي بين 34 درجه و 30 دقيقه الي 38 درجه و 30 دقيقه عرض شمالي وبين 35 درجه الي 43 درجه طول شرقي قرار گرفته است كه از شمال به شهرستان بابلسر از شرق به روستاي مقريكلا از بخش كله بست شهرستان بابلسر از غرب به بخش مركزي از شهرستان بابل و از جنوب به شهر بابل محدود ميشود . ارتفاع شهر اميركلا از سطح دريا بين 20الي 25 مي باشد و شيب كلي اميركلا از جنوب به شمال است و لازم بذكر است كه عمق آبهاي زيرزميني درشهر بالا مي باشد . از لحاظ بارندگي حوزه نفوذ شهر اميركلا بين منحني باران 500 الي 750 ميليمتر قرار گرفته و يكي از پرباران ترين مناطق كشور محسوب مي گردد و درجه رطوبت هوا در شهر اميركلا از شرق به سمت غرب كاهش مي يابد. اميركلا تنها شهري مي باشد كه فاقد روستاست و درسال 1332 شهرداري در اين شهر تأسيس گرديد و تعداد شهرداران اين شهر از ابتدا تا بحال 16 نفر بوده اند . براساس آخرين سرشماري انجام گرفته شهر اميركلا در حدود 25000 نفر جمعيت دارد . مساحت شهر اميركلا حدود 2/8 هزار كيلومتر مربع مي باشد كه در قسمت غرب آن رودخانه بابلرود كه از كوههاي البرز سرچشمه گرفته و پس از طي مسير از شهر بابل وارد شهر اميركلا شده و از قسمت كنار شرقي شهر عبور كرده وبه درياي خزر مي ريزد . اميركلا داراي مشاهير فقهی و شخصيتهاي علمي بزرگي همچون شيخ محمد پازواري ملقب به اميرالشعراء و شيخ العجم كه بعداً به امير پازواري شهرت یافت، شيخ مهدي امامي مازندراني كه در علم اخلاق استاد امام خميني (ره) بودند ، حضرت آيت الله شيخ علي اصغر مازندراني، حضرت آيت الله قائمي وعلماي ديگر را ميتوان نام برد كه منشأ خدمات ديني و اسلامي در منطقه و كشور بودند .