English
مراسم گرامیداشت هفته بسیج و اختتامیه اردوی جهادی
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 6 آذر سال 1393)

مراسم گرامیداشت هفته بسیج و اختتامیه اردوی جهادی دانشجويان  بسیجي موسسه در روز چهارشنبه 5/9/93 همزمان با سالروز تشکیل بسیج مستضعفان برگزار شد. در این مراسم سرگرد داغمه چی جانشین فرمانده سپاه شهرستان بابل،جناب آقای سلیمانی رئیس محترم شورای شهر امیرکلا ، مسئولین و جمعي از اساتید و دانشجویان موسسه حضور داشتند. این مراسم با تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوري اسلامي ايران آغاز شد.در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر فدوی امیری معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه ضمن خير مقدم به مهمانان حاضر به سخنرانی پرداختند. ایشان به ضرورت وجود بسیج در کشور در راستاي  حفظ ارزش ها و دفاع از مقدسات و ایدئولوژی اسلام اشاره نمودند.ايشان با اشاره به فرمان بنيان گذار کبير انقلاب  امام خمینی (ره) در مورد اهمیت و ضرورت تشکیل بسیج فرمودند : دفاع از اسلام و کشورهای اسلامی امری است که در مواقع خطر ، تکلیف شرعی و الهی و ملی است و برتمام قشرها و گروهها واجب است...پس از ايشان سرگرد داغمه چی جانشین محترم  فرمانده سپاه شهرستان بابل به بیان مطالبی در مورد جايگاه والاي بسيج و بسيجي در کشور عزيزمان و اهداف والاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ازفرمان تشکيل بسيج پرداختند همچنين به عزم و اراده بسيجيان در  بسیج سازندگی و اردوهای جهادی در مناطق محروم پرداختند. در ادامه مراسم رياست محترم شوراي اسلامي شهر اميرکلا به بيان ويِژگيهاي يک بسيجي از ديدگاه رهبر معظم انقلاب پرداختند..بعد از سخنان ایشان نماهنگي از اردوی جهادی بسیجیان موسسه که در شهریور ماه 93 برگزار شد پخش شد و همزمان از حضار پذیرایی به عمل آمد. حسن ختام برنامه  مراسم اهدای لوح و جوایز یادبود به دانشجویان بسیجی موسسه به سبب حضور در اردوی جهادی بود.

حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي موسسه

بسيج دانشجوي حضرت ابوالفضل (ع)

حوزه فرهنگی دانشجویی
بسیج اساتید موسسه