آغاز ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت رشته های کارشناسی، کاردانی و کارشناسی ناپیوسته
تاریخ ثبت: ( سه شنبه 2 آذر سال 1400)

🔴قابل توجه کلیه متقاضیان ثبت نام در دانشگاه

🔹اطلاعیه پذیرش تکمیل ظرفیت دانشجو

ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت رشته های کارشناسی، کاردانی و کارشناسی ناپیوسته موسسه آموزش عالی علوم وفناوری آریان برای شروع تحصیل از بهمن ۱۴۰۰آغاز شد.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به اداره آموزش موسسه مراجعه فرمایند.

لازم به توضیح است که ثبت نام در مقاطع تحصیلی مختلف در تاریخ های مشخص شده ذیل، از طریق سایت سازمان سنجش نیز صورت میگیرد.

🔺کارشناسی: از روز يکشنبه ۱۴آذر آغاز و تا روز شنبه ۲۰آذر ماه ادامه خواهد داشت.

🔺کاردانی: از روز پنجشنبه ۱۸آذر  آغاز و تا روز چهارشنبه ۲۴آذر ماه ادامه خواهد داشت.

🔺کارشناسی ناپیوسته: از روز سه‌شنبه ۱۶آذر آغاز و تا روز دوشنبه ۲۲آذر ماه ادامه خواهد داشت.

🔸دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذيرش دوره های مذکور همزمان با شروع ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترس خواهد بود.

تلفن آموزش دانشگاه: (پاسخگویی ۸الی ۱۳)۰۱۱۳۲۳۵۰۳۲۵