اطلاعیه نکات مهم در خصوص آغاز کلاسهای آموزشی نیمسال اول تحصیلی
تاریخ ثبت: ( دوشنبه 12 مهر سال 1400)

🛑 قابل توجه اساتید و دانشجویان ارجمند
ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی برای همه، باطلاع می رساند که با توجه به اتمام زمان انتخاب واحد و حذف و اضافه و بروزرسانی سامانه آموزش الکترونیک برای شروع ترم موارد زیر را باستحضار میرساند.
۱. کلیه کلاسها بصورت مجازی و از روز شنبه ۱۰ مهرماه تشکیل خواهد شد. جهت مشاهده آخرین وضعیت انتخاب واحد به سامانه سما به آدرس edu.aryan.ac.ir و شرکت در کلاسها به سامانه آموزش الکترونیک به آدرس aryan.iranlms.org مراجعه فرمایید.
۲. برنامه دروس از هفته جاری در سامانه آموزش الکترونیک درج می گردد.(فعلا برنامه کلاسهای شنبه در دسترس بوده و برنامه روزهای بعد، روز قبل آن درج می گردد)
۳. کلاسهایی از دانشجویان قدیم که با دانشجویان جدیدالورود می باشد تا شروع کلاس آنان تشکیل نمی گردد. (۱۷ مهر برای کارشناسی و اوایل آبان برای ارشد)
۴. کلاسهای دانشجویان جدید الورود از روز شنبه ۱۷ مهرماه آغاز می گردد و برنامه دروس آنان روز پنجشنبه ۱۵ مهر بر اساس اطلاعیه ای که در همان روز در وبسایت دانشگاه www.aryan.ac.ir درج خواهد شد، اطلاع رسانی می گردد.
❇️ حوزه معاونت آموزشی موسسه