مرکز برگزاری دوره های آموزشی ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

صفحه اصلی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان معرفی مرکز معرفی اعضاء مرکز

ثبت نام اینترنتی دوره ها پیشنهاد دوره درخواستی برنامه ها و اطلاعیه های مرکز قوانین و دستورالعمل ها تماس با ما
  موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان (ایرانیکا سابق) در سال 1387با مجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس گردید.هم اکنون این موسسه با 13000 متر مربع زیر بنای آموزشی و پژوهشی مطابق با استانداردهای روز آموزش عالی کشور به عنوان یکی از موسسات آموزش عالی موفق در استان مازندران دارای 36 رشته – مقطع تحصیلی می باشد.
این رشته ها در 7 گروه آموزشی مهندسی عمران، مهندسی برق و رباتیک، مهندسی نقشه برداری، مهندسی معماری، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر و حسابداری در مقاطع کارشناسی ارشد تا کاردانی می باشند.
از ویژگیهای ممتاز این مجموعه دانشگاهی پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در 9 رشته فنی و مهندسی در رشته های مهندسی عمران با گرایش های مهندسی زلزله، سازه، ژئوتکنیک، راه و ترابری، مهندسی و مدیریت ساخت و سازه های هیدرولیکی و در رشته مهندسی برق با گرایشهای الکترونیک و قدرت و در رشته کامپیوتر- هوش مصنوعی و رباتیک می باشد.
از بهمن ماه سال 1393 این مجموعه اولین مرکز دانشگاهی برگزاری دوره های آموزشی ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی در شهرستان بابل را با مجوز رسمی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران ایجاد نموده است. این مرکز با بهره گیری از اساتید برجسته و مطرح سطح کشور به برگزاری دوره های ارتقاء مهندسین در رشته های مختلف نظام مهندسی می پردازد. متقاضیان محترم می توانند جهت اطلاع از تقویم آموزشی برگزاری این دوره ها و ثبت نام به وب سایت این موسسه مراجعه فرمایند.
آدرس: مازندران – امیرکلا – کمربندی (بابل – بابلسر) – نبش خیابان دانشگاه
تلفن کارشناس اجرایی مرکز (خانم مهناز حسینیان): 6600-651-0930    *پاسخگویی در ساعات اداری 8 الی 16*

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011