مرکز برگزاری دوره های آموزشی ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

برنامه و اطلاعیه ها معرفی اعضاء مرکز معرفی مرکز موسسه آموزش عالی آریان صفحه اصلی

تماس با ما قوانین و دستورالعمل ها سامانه آموزش الکترونیک آنلاین پیشنهاد دوره درخواستی ثبت نام اینترنتی دوره ها

برگزاری اینترنتی دوره های ارتقا پایه نظام مهندسی بر اساس مجوز اداره کل راه و شهرسازی
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 11 خرداد سال 1399)

به اطلاع کلیه مهندسان محترم می رساند که با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس های حضوری به دلیل شیوع ویروس کرونا، خوشبختانه با پیگیری های به عمل آمده و تدوین شیوه نامه های مربوط، امکان برگزاری به صورت غیرحضوری (اینترنتی-آنلاین) با مجوز اداره کل راه و شهرسازی فراهم گردیده است. مهندسان محترم بر اساس ضوابط ذیل و برنامه اعلامی برگزاری دوره های مجازی خرداد ماه ۱۳۹۹این دانشگاه می توانند نسبت به ثبت نام اینترنتی و گذراندن دوره ها اقدام فرمایند. لازم به ذکر است بدلیل محدودیتها در مرحله اول تعدادی از دوره ها جهت برگزاری به این شیوه انتخاب شده اند که انشالله در برنامه ماه های آینده سایر دوره ها نیز بر اساس مقدورات اضافه خواهند شد.

جهت شرکت در این دوره‌ها نکات ذیل می بایست مد نظر مهندسان محترم متقاضی قرار گیرد:

1-      روش ثبت نام و پرداخت مبلغ شهریه فقط به صورت اینترنتی و از طریق سایت nezam.aryan.ac.irامکان پذیر می باشد.

2-      آدرس سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه aryan.iranlms.orgمی باشد.نام کاربری و رمز ورود هر متقاضی در این سامانه کد ملی فرد خواهد بود.

3-      ملاک صدور مجوز ورود به سامانه آموزش الکترونیک ثبت نام نهایی و پرداخت شهریه دوره حداکثر ۲۴ساعت قبل از شروع دوره می‌باشد. همچنین ضروری است کد رهگیری و یا شماره مرجع پرداخت اینترنتی متقاضی حتماً در سامانه ثبت‌نام اینترنتی درج گردد.

4-      حضور تمام وقت متقاضی در زمان های برگزاری کلاس اجباری بوده و غیبت مهندس به هر صورت در این شیوه مجاز نمی باشد. همچنین  بر اساس دستورالعمل صادر شده آزمون پایانی دوره نیز کاملاً به شیوه غیر حضوری (اینترنتی –آنلاین) خواهد بود.

5-      موکدا توصیه می شود تا متقاضی قبل از شروع دوره نسبت به مشاهده فایل راهنمای استفاده از سامانه برای کاربران (که فایل آن در آدرس aryan.iranlms.org موجود است) اقدام لازم را انجام دهد و در صورت وجود هر گونه مشکل قبل از شروع دوره از طریق شماره پشتیبانی از سامانه (تلفن همراه و واتساپ 09306516600 و یا شماره تلفن ثابت 01132350325) نسبت به رفع مشکل اقدام فرمایند.

6-      لازم به توضیح است با توجه به برگزاری اینترنتی دوره ها و وجود برخی مشکلات در زیر ساختهای اینترنتی کشور (و یا بروز مشکلات غیر قابل پیش بینی از طرف شرکت ارائه دهنده سرویس آموزش اینترنتی، سیستم استاد یا سیستم دانشجو) احتمال اندکی اختلال در برگزاری دوره غیر قابل اجتناب می باشد. به همین دلیل از مهندسان محترم تقاضا می‌شود تا علاوه بر رعایت دقیق موارد فوق الذکر، ضمن صبوری در زمان بروز مشکلات احتمالی از روش‌های پشتیبانی مطرح شده نسبت به رفع مشکل خود اقدام فرمایند.

انشالله با عنایت پروردگار، زحمات اساتید ارجمند و همکاری کارشناسان محترم نظام مهندسی و اداره کل راه و شهرسازی استان و بویژه تلاش همکاران ما در دانشگاه علوم و فناوری آریان، شاهد برگزاری هر چه بهتر این دوره ها خواهیم بود.

مرکز برگزاری دوره های ارتقاء پایه نظام مهندسی دانشگاه علوم و فناوری آریان

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011