زمان و مدارک ثبت نام از پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 99
تاریخ ثبت: ( سه شنبه 16 دی سال 1399)

ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان محترم مرحله تکمیل ظرفیت رشته های کارشناسی ارشد سال 1399 این موسسه، باطلاع می رساند که پذيرفته شدگان محترم  مي‌بايست در یکی از روزهای پنجشنبه 18 دیماه ماه و یا شنبه 20 دیماه از ساعت 8 الی 13 با در دست داشتن مدارک ذیل به محل موسسه (ساختمان مرکزي - طبقه دوم - سالن اجتماعات) مراجعه نمایند.

مدارک لازم برای ثبت‌نام در دوره کارشناسی‌‌ارشد ناپیوسته (فوق لیسانس ):

1- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.

تبصره : پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی‌باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصيل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ريز نمرات تأييد شده ارائه نمایند.

تذکر : فارغ‌التحصيلان مشمول دوره كارشناسي كه با ارائه گواهي تأييد شده از محل تحصيل دوره مذكور ثبت‌نام مي‌نمايند ، علاوه بر گواهي و ريز نمرات مذكور بايستي تصوير برگ  لغو معافيت تحصيلي دوره كارشناسي را ارائه نمايند. همچنين چنانچه دوره مذكور را در مدتي بيش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند بايستي تصوير مجوز افزايش سنوات  بدون ذكر غيبت را براي مدتي كه مازاد بر شش سال تحصيل كرده‌اند ارائه نمايند.

2- اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).

3- اصل و يك برگ فتوكپي كارت ملي. (ارائه اصل كارت جهت برابر با اصل بودن تصوير كارت مي‌باشد).

4- شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیراً  تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه ).

5- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومي برادران را مشخص نماید.

تذكر: افرادي كه از نظر مقررات وظيفه عمومي حائز شرايط ثبت‌نام نيستند (از جمله داراي دفترچه اعزام به خدمت با غيبت مي‌باشند و يا با غيبت به خدمت اعزام شده‌اند يا  در برگ اعزام آنان دانشجوي اخراجي يا انصرافي يا ترك تحصيل ذكر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمي‌باشند.

6- تکمیل و ارائه سایر فرمهای ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود.

تذكر مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

2ـ پذیرفته شدگان محترمی که از راه های دور می باشند و به دلیل محدودیتهای ناشی از شرایط کرونا امکان حضور جهت ثبت نام را ندارند حتما در مدت زمان مشخص شده با شماره تماس اداره آموزش جهت هماهنگی ثبت نام از راه دور ارتباط برقرار نمایند.

👈 تلفن آموزش: 32350325-011 (ساعات پاسخگویی 8 الی 13)
👈 واتساپ: 09114773871
👈 اینستاگرام(اطلاع رسانی و پاسخگویی 24 ساعته):

مشاهده لیست اساتید همکار در حوزه تحصیلات تکمیلی موسسه

مشاهده رشته های دایر در موسسه