برگزاری الکترونیکی کلاسهای آموزشی برای دانشجویان موسسه از 10 الی پایان اسفندماه
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 8 اسفند سال 1398)

پیرو اطلاع رسانی های انجام شده از سوی وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام تدابیر پیشگیرانه به منظور اطمینان از تداوم صحت و سلامت دانشجویان و اساتید ارجمند و نامه اخیر مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جلسه فوق العاده شورای دانشگاه علوم و فناوری آریان در روز پنجشنبه 8/12/1398 تشکیل و مقرر گردید از هفته بعد شنبه 10 الی پایان اسفندماه کلاسهای درسی در مقاطع مختلف تحصیلی به صورت الکترونیکی ارائه گردد. بدین ترتیب دانشجویان عزیز با مراجعه به درگاه مربوط که متعاقبا اعلام خواهد شد؛ فعلا از مباحث درسی کلاسهای نیمسال جاری استفاده خواهند نمود.

در این زمینه اداره آموزش دانشگاه ضمن همکاری مرکز کامپیوتر وظیفه فراهم آوردن امکانات لازم جهت ضبط و در اختیار قرار دادن محتوای این کلاسها را باهماهنگی اساتید و دانشجویان ارجمند بر عهده خواهد داشت.

به زودی سایر اطلاعیه ها در خصوص نحوه همکاری اساتید ارجمند جهت ضبط کلاسها و شرایط استفاده دانشجویان اعلام خواهد شد.

_________________________________________________

اطلاعیه شماره ۲ آموزش الکترونیک (دانشجویان)
👈 با توجه به اطلاعیه های قبلی در خصوص برگزاری کلاسهای آموزشی دانشجویان موسسه به صورت الکترونیکی، دانشجویان عزیز می توانند جهت دریافت مباحث درسی به آدرس اینترنتی vu.aryan.ac.ir وارد شده و در بخش دانلود مباحث درسی، با نام کاربری شماره دانشجویی و رمز عبور شماره موبایل ثبت شده دانشجو در سیستم آموزش دانشگاه (پسورد بدون صفر اول شماره تلفن وارد شود) از مباحث مربوط به کلاس خود استفاده نمایند.
مطالب درسی کلاسها بر اساس برنامه ریزی انجام شده به صورت روزانه آماده و در پرتال مذکور بروزرسانی می گردد. دانشجویان عزیز ملزم به دانلود مباحث و استفاده از آنها بوده و تکالیف واگذار شده را نیز آماده و به استاد مربوط ارسال نمایند.
بزودی اطلاعات بیشتر در مورد کلاسها و روش ارتباط برخط دانشجویان با اساتید بر اساس نظر استاد محترم، اعلام خواهد شد.
👈در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی می توانید سوالات را به پست الکترونیک vu@aryan.ac.ir ایمیل بزنید.

حوزه معاونت آموزشی موسسه