اطلاعیه اعلام زمان دريافت کارت ورود به جلسه و ضوابط امتحانات نيمسال دوم 98-97
تاریخ ثبت: ( شنبه 4 خرداد سال 1398)

دریافت کارت ورود به جلسه:

سه شنبه ۷ خرداد ۹۸ لغایت دوشنبه ۱۳ خرداد ۹۸ (از انتشارات موسسه)

زمان برگزاري امتحان:

دروس عملی و آزمایشگاهی: سه شنبه ۷ خرداد ۹۸ لغایت دوشنبه ۱۳ خرداد ۹۸

**به همراه داشتن کارت ورود به جلسه برای امتحانات عملی(آزمایشگاهی و کارگاهی) نیز الزامی می باشد.

دروس تئوری: شنبه 18خرداد ۹۸ لغایت یکشنبه 2 تیر ۹۸

** نظر به تغییر زمان برگزاری کنکور سراسری مقطع کارشناسی ارشد و تقارن آن با امتحانات پایان نیمسال تحصیلی جاری، صرفا تمامی امتحانات روز پنجشنبه  ۹۸/۰۳/۲۳ کلیه مقاطع بدون تغییر ساعت، به روز يکشنبه به تاریخ ۹۸/۰۴/۰۲ انتقال می یابد.

ضمناً دانشجویان می بایست به نکات ذیل توجه نمایند:

اطلاعيه بسيار مهم: مطابق مصوبه کميته انظباطي و تائيد شوراي آموزشي دانشگاه همراه داشتن هر گونه وسيله الکترونيکي که امکان نگهداري اطلاعات را در خود دارد همچون موبايل، ساعت هوشمند، لپ تاپ، تبلت و... در جلسه آزمون ممنوع بوده و دارنده اين وسيله ها در جلسه آزمون حتي اگر از آنها استفاده ننمايد متقلب محسوب شده و نمره 0/25 براي او در آن آزمون درج مي گردد.

دانشجویانی که از نظر آموزشی نقص مدرک دارند در اسرع وقت جهت رفع نقص مدارک خود به اداره آموزش مراجعه نمايند. در صورت عدم مراجعه کارت ورود به جلسه برای این دسته از دانشجویان صادر نخواهد شد و عواقب آن بر عهده دانشجو خواهد بود.

دانشجويان محترم در هر جلسه امتحان موظف به نصب کارت ورود به جلسه بر روی سینه بوده و در حفظ آن تا پایان امتحانات کوشا باشند.شماره صندلی و سایر اطلاعات مربوط به آزمون تنها بر روی کارت ورود به جلسه امتحان دانشجو درج شده است. از ورود افرادی که به هر دلیل کارت ورود به جلسه خود را همراه نداشته یا بر روی سینه نصب نکرده باشند، به محل آزمون جلوگیری بعمل خواهد آمد.

ارائه اصل کارت دانشجویی نیز برای حضور در جلسه امتحان الزامی می باشد.

دانشجویان می بایست حداقل 30 دقیقه قبل از امتحان در موسسه حضور یابند و 15 دقیقه قبل از شروع امتحان وارد حوزه امتحانی شوند. بدیهی است از ورود افرادی که پس از ساعت شروع امتحان مراجعه نمایند جلوگیری بعمل خواهد آمد. عواقب ناشی از عدم شرکت در امتحان بر عهده دانشجو خواهد بود.

حوزه معاونت آموزشی موسسه