English
مجموعه کارگاه های روانشناسی با حضور خانم دکتر فتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 29 مهر سال 1397)

در آخرین روزهاي مهرماه به تاریخ 25 و 26 مهر دو کارگاه آموزشی با عناوین "فنون شناختی رفتاری افزایش عزت نفس" و "فنون تنظیم هیجان در عمل" با حضور سرکار خانم دکتر لادن فتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، صاحب امتیاز و مسئول فنی مرکز سگال، مولف و مترجم کتابهای تخصصی درمانهای روانشناختی رفتاری برگزار گردید.

این کارگاه که برای اولین بار در استان مازندران برگزار گردید با استقبال بی نظیری همراه بود. مخاطبین روز اول این مجموعه کارگاه ها مشاوران و روانشناسانی از سراسر استان مازندران بودند. این کارگاه با عنوان "فنون شناختی رفتاری افزایش عزت نفس" با سخنرانی سرکار خانم دکتر فتی آغاز گردید و همراه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان در این کارگاه بود.

اما مخاطبان روز دوم کارگاه که "فنون تنظیم هیجان در عمل" نام داشت بیشتر دانشجویان بودند. در این کارگاه نیز که دارای جوی بسیار صمیمی بود خانم دکتر فتی ضمن سخنرانی به سوالات حاضرین در موضوعات مختلف پاسخ دادند.

این مجموعه کارگاه ها به همت گروه روانشناسی موسسه و به ویژه سرکار خانم دکتر فاطمه هدایت زاده  مدرس اين گروه برگزار گردید. حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي از زحمات سرکار خانم دکتر مهدیان (مدیر گروه)ٰٰ خانم دکتر هدايت زاده، انجمن علمی و دانشجویان پرتلاش گروه روانشناسی موسسهٰ و سرکار خانم گلکاریان (سرپرست گروه جوانه) و کارکنان پرتلاش اين حوزه قدردانی می نمايد.

حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي موسسه

حوزه فرهنگی دانشجویی