English
بيانيه دانشگاهيان علوم و فناوري آريان در محكوميت حمله تروريستى در اهواز
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 1 مهر سال 1397)

در سی و‌هشتمین سالگرد آغاز تجاوز نظامی صدام بعثی به ایران، تروریست‌ها بار دیگر عزم و اراده ملت ایران را به خاطر ایستادگی در برابر توطئه‌ها و زیاده خواهی‌ها هدف قرار دادند. دست‌های ناپاکی که در 31 شهریور 97 مراسم رژه آغاز هفته دفاع مقدس را مورد حمله تروریستی قرار دادند و در کنار گروهی از سربازان رشید وطن، مردم بی‌دفاع غیرنظامی را نیز آماج تیر کینه و قساوت خود قرار دادند، بدانند که ملت ایران را در ادامه مسیر سخت پیش‌رو مصمم‌تر خواهند کرد.

دانشگاهيان موسسه آموزش عالي علوم و فناوري آريان ضمن ابراز تسلیت و همدردی به خانواده‌های شهدای این حادثه تروریستی، بر ضرورت برخورد قاطعانه و قانونی دستگاه‌های مسئول با تروریست‌ها و حامیان آنها وعوامل بر هم زننده امنیت ملی کشور، تاکید می‌کند.

امنیت کشور عزیزمان ایران، زبانزد همه و مورد رشک بدخواهان ایران است و دشمنانى که پیشتر تهدید کرده اند ناآرامی را به داخل ایران خواهند کشاند باید بدانند، این آرزو را به گور خواهند برد و تاوان این دست درازی به امنیت ملی کشور بزرگ ایران را خواهند پرداخت. ملت ایران در برابر تهدیدات خارجی و داخلی همچون ید واحده در برابر همه توطئه‌های بدخواهانه با عزمی جزم‌تر از گذشته، خواهد ایستاد.

حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي موسسه

حوزه فرهنگی دانشجویی