English
تاریخ ثبت: ( شنبه 5 خرداد سال 1397)

❇️"کارگاه شناخت جنس مخالف برای پیشگیری از آسیب های پس از ازدواج" با سخنرانی دکتر نقره کار در روز پنجشنبه ۳ خرداد به همت گروه و انجمن علمی دانشجویی روانشناسی و با حضور دانشجویان رشته های مختلف تحصیلی و اساتید محترم گروه روانشناسی موسسه در سالن اجتماعات موسسه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر نقره کار به سخنرانی پرداخته و بررسی به نمونه ای از مسائل و موضوعات مطرح در این حوزه پرداختند. در ادامه این کارگاه آموزشی که مورد توجه ویژه دانشجویان محترم قرار گرفت، پرسش و پاسخ توسط دانشجویان از مدرس کارگاه انجام شد. همچنین در انتهای مراسم با حضور معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه از حضور ارزشمند دکتر نقره کار از مشاوران برجسته خانواده در شهرستان بابل تقدیر و تشکر گردید و ابراز امیدواری شد که این کارگاه ها به صورت مرتب ادامه یابند.

حوزه فرهنگی دانشجویی
بسیج اساتید موسسه