English
جشن دهمین سالگرد تاسیس دانشگاه و مراسم گرامیداشت روز معلم
تاریخ ثبت: ( شنبه 22 اردیبهشت سال 1397)

همزمان با دهمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم و فناوری آریان و مقارن با ایام گرامیداشت مقام استاد، جشن باشکوهی با حضور رئیس، اعضای هیات علمی، کارکنان و اساتید دانشگاه، فرماندار ویژه محترم شهرستان بابل، بخشدار، ریاست و اعضای شورای شهر، رئیس دبیرستان تیزهوشان و خانواده های محترم آنان در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت  برگزار گردید.

در این مراسم که با پخش آیاتی از کلام الله مجید و نواختن سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید، معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل به عنوان اولین سخنران مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم، منزلت معلم را بالا دانسته و به اهمیت نقش آموزش در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی یک جامعه پرداختند. ایشان دانشگاه علوم و فناوری آریان را یکی از دانشگاه های برتر منطقه دانسته و با تجلیل از پروفسور قدرتی امیری از حمایت همه جانبه مقامات شهری در توسعه هر چه بیشتر دانشگاه خبر دادند. ایشان توسعه این دانشگاه را چشمگیر و هدفمند دانسته و از همه دست اندرکاران این دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه نماهنگی از 16 سال تلاش برای توسعه دانشگاه پخش گردید و سپس ریاست محترم دانشگاه به سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن گرامیداشت هفته معلم از زحمات همه اساتید گرانقدر دانشگاه تشکر نموده و از برنامه های دانشگاه برای توسعه بیشتر خبر دادند.

آخرین سخنران مراسم جناب آقای دکتر حسن پور از اساتید پیشکسوت و برجسته دانشگاه بودند. ایشان همانند گذشته با بیان ظریف و شیوای خود از مسئولیت بالای معلمی سخن گفتند. ایشان نیز با اشاره به اینکه روحیه تلاشگری ویژه ای در مسئولان دانشگاه آریان وجود دارد، ابراز امیدواری نمودند که این مجموعه بتواند گامهای بلندی در تعالی علمی شهرستان بردارد.

در پایان نیز از مهمانان ارجمند و خانواده محترم آنان با اهدا یادبود و پذیرایی شام تجلیل به عمل آمد.

حوزه فرهنگی دانشجویی
بسیج اساتید موسسه