English
گزارشي از برگزاري چهارمین دوره جشن تجلیل از دانشجویان برتر علمی موسسه
تاریخ ثبت: ( شنبه 9 اردیبهشت سال 1396)

در روز پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه 1396 به لطف پروردگار چهارمين دوره جشن تجليل از دانشجويان برگزيده علمي دانشگاه با حضور يکصد و بیست نفر از دانشجويان ممتاز رشته هاي مختلف تحصيلي دانشگاه، رياست، مديران، اساتيد محترم دانشگاه و با حضور افتخاري برخي از خانواده هاي دانشجويان در ساختمان ابوریحان دانشگاه برگزار گرديد.
اين مراسم با نواختن سرود ملي جمهوري اسلامي ايران و تلاوت قرآن کريم آغاز شد. در ابتداي اين مراسم معاونت محترم فرهنگي و دانشجويي دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به حاضرين، با اظهار خرسندی از برگزاری چهارمین دوره این برنامه، به اهداف مهم دانشگاه در جهت تشويق دانشجويان شاخص علمي، پژوهشي، فرهنگي و ورزشي اشاره داشتند و شاخصه های تدوین شده توسط کمیته مربوط جهت انتخاب دانشجویی ممتاز را بیان داشتند.
رياست محترم دانشگاه جناب آقاي پرفسور قدرتي اميري از دیگر سخنرانان اصلی اين مراسم بودند. ايشان ضمن تبريک به دانشجويان محترم و خانواده هاي ايشان به دليل کسب مقام ممتاز علمي، به لزوم توجه بيشتر دانشجويان و اساتيد دانشگاه به اين حرکت پرشتاب علمي با حفظ امید در راستای اهداف و برنامه های تحصیلی و اجتماعی تاکيد نمودند و ارتقاء کيفي هر چه بيشتر را از اولويت هاي اصلي دانشگاه در کنار توسعه پرشتاب فيزيکي دانستند. ریاست محترم دانشگاه ابراز امیدواری نمودند که دانشگاه علوم و فناوری آریان همچون گذشته در کلیه برنامه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و توسعه فیزیکی خود با شیب مثبت به کار خود ادامه دهند. ایشان از دانشجويان ممتاز خواستند تا با پشتکار هر چه بیشتر بتوانند زمينه هاي اشتغال موثر و کارآمد را در جامعه فراهم آورند و تاکید نمودند که در اين خصوص با اعتماد به نفس بالا و اعتقاد به ذات خود در سایه توکل به حق تعالی حتما موفق خواهند بود.
سخنران ويژه اين مراسم آقاي دکتر حميدي همکار هيات علمي دانشگاه علوم و فناوري آريان بودند. ايشان که داراي مدرک دکتري مهندسي عمران از دانشگاه وست آنتاريو کشور کانادا مي باشند و در سوابق اجرايي خود فعاليتهاي علمي و صنعتي موفقي را به همراه دارند با تاکيد بر شاخصه هاي افراد موفق، یکایک این شاخصه ها را واکاوی نموده و تاکید نمودند که رعایت این اصول می تواند باعث ارتقاء علمی و اجتماعی هر فرد گردد. ایشان با اشاره به دستاوردهای دانشگاه با همت مسئولین، دانشگاه علوم و فناوری آریان را نمونه بارز خود باوری دانسته و این موفقیت را سرمایه ای ارزشمند برای منطقه و کشور شمردند.
در ظی برنامه نماهنگي از 15 سال تلاش براي رشد و توسعه دانشگاه و همچنین نماهنگي از فعاليتهاي حوزه معاونت فرهنگي و دانشجويي در سال گذشته پخش گرديد که مورد توجه حاضرين قرار گرفت. در اين مراسم بیش از يکصد و بیست نفر از برگزيدگان علمي دانشگاه در دو نيمسال تحصيلي گذشته با اهداء لوح تقدير و کارت هديه توسط اعضاي محترم حاضر مورد تجليل قرار گرفتند. پايان بخش اين مراسم نيز عکس يادبود دسته جمعي در محوطه پرديس دانشگاه بود.
حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی از زحمات همکاران برگزار کننده این مراسم و دانشجویان محترم حاضر در این مراسم تشکر و قدردانی می نماید

.

حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی موسسه