ترافیک اینترنت رایگان در استفاده دانشجویان و اساتید ارجمند از سامانه های آموزشی مجازی موسسه
تاریخ ثبت: ( سه شنبه 20 آبان سال 1399)

وزارت ارتباطات فهرست سامانه های آموزش مجازی دانشگاهها و حوزه های علمیه را که اتصال به آنها برای دانشجویان رایگان است، اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت ارتباطات اعلام کرد: به منظور حمایت از فرآیند آموزش در کشور، ترافیک سامانه های آموزش مجازی مراکز علمی، دانشگاهی و حوزه های علمیه برای دانشجویان رایگان شد.

این اقدام به منظور حمایت حداکثری از فرآیند آموزش دانشجویان و طلاب در شرایط ویژه اقتصادی و اجتماعی ناشی از ادامه شیوع کرونا و در چارچوب مسئولیت مدنی وزارت ارتباطات صورت گرفته است. بر این اساس تعرفه ترافیک مصرفی سامانه های اموزشی مراکز علمی، دانشگاهی و حوزه های علمیه برای استفاده اساتید، دانشجویان و طلاب از امروز رایگان است. این امکان با مشارکت اپراتورهای مخابراتی بر اساس اطلاعات دریافتی از متولیان امر آموزش فراهم شده است.

فهرست سامانه‌های آموزشی اعلام شده برای اعمال تعرفه رایگان، از طریق آدرس https://ict.gov.ir/fa/unitraffic، در دسترس است که اطلاعات این موسسه در ردیفهای 2838 و 2839 درج گردیده است.

⛔️ بر این اساس و با توجه به اقدامات انجام شده از سوی حوزه پژوهشی و فناوری موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان خوشبختانه از ابتدای نیمسال جاری، همچون نیمسال گذشته استفاده از سامانه های آموزشی این موسسه نیز با ترافیک اینترنت رایگان انجام می پذیرد.

✅ حوزه پژوهشی و فناوری موسسه

مرکز کامپیوتر