تعویق زمان برگزاری همایش ملی پژوهش و نوآوری در روانشناسی، به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 21 فرودرین سال 1399)

احتراما به استحضار پژوهشگران، اساتید و دانشجویان ارجمند می رساند، پیرو تصمیم کمیته علمی و اجرایی همایش ملی پژوهش و نوآوری در روانشناسی، با نگاهی ویژه به رویکردهای درمانی موج سوم، به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا و همسو با مصوبات وزارتین بهداشت و علوم، در روزهای ۳ و ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزار نخواهد شد.
بر خود لازم می دانیم که از مشارکت کلیه پژوهشگران، استادان، دانشجویان، اعضای کمیته های علمی و اجرایی که تاکنون زحمات زیادی را برای برگزاری هر چه بهتر همایش متقبل شده اند تشکر نمائیم. انشالله به محض کنترل شرایط و اطمینان از حفظ سلامتی شرکت کنندگان و دست اندرکاران عزیز، در خصوص زمان جدید برگزاری همایش تصمیم گیری و اطلاع رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت. لذا دبیرخانه همایش تا اطلاع ثانوی آماده دریافت مقالات محققان ارجمند جهت بررسی و اعلام نظر کمیته علمی همایش خواهد بود.

با احترام
دبیرخانه همایش