نشست مشترک رئيس دانشگاه با رئيس امور بين الملل دانشگاه مالی و اقتصاد دونگبی چين
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 24 شهریور سال 1398)

حضور پروفسور قدرتی، ریاست محترم دانشگاه علوم و فناوری آریان در دانشگاهDongbei university of finance and economics, chinaبه دعوت رئیس مرکز امور بین الملل این دانشگاه Zhang Jian ,Dean of international institute
👈در این نشست، ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی طرف چینی از حضور پروفسور قدرتی و هیات همراه در آن دانشگاه، تبادل نظر در خصوص انجام همکاریهای علمی - پژوهشی در غالب ارائه بورس تحصیلی به دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری، فرصت کارآموزی برای دانشجویان کارشناسی، اجرای دوره های تحصیلی مشترک ۲+۲ (کارشناسی) و ۱+۱ (ارشد) صورت پذیرفت. همچنین پیش نویس تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه تنظیم و پس از تدوین نهایی به امضاء طرفین خواهد رسید.
بازدید از بخشهای مختلف آن دانشگاه، اهداء یادبود دانشگاه ها بین طرفین و همچنین ضیافت نهار از برنامه های دیگر این نشست بود.
👈 دانشگاه مالی و اقتصاد دونگبی (DUFE) یکی از دانشگاه های دولتی کشور چین است. این دانشگاه به عنوان یکی از برترین دانشگاه های مربوط به حوزه دارایی و اقتصاد در شمال شرقی چین است. این دانشگاه داری بیست هزار دانشجو در رشته های مختلف تحصیلی در مقاطع مختلف می باشد. از مهمترین ویژگیهای این دانشگاه دارا بودن بیش از یک هزار دانشجو از کشورهای خارجی بوده و شعبه دانشگاه های برتر دنیا از جمله دانشگاه ساری (Surrey)کشور انگلستان در این دانشگاه قرار دارد. حسابداری، امور مالی و بانکی سه رشته برتر در DUFE هستند.
۲۱ شهریور ۹۸

امور همکاری های علمی بین المللی