نشست ارتقاء تعاملات علمي با حضور رياست محترم مرکز آموزش فني و حرفه اي الزهرا (س) اميرکلا
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 6 تیر سال 1398)

به منظور بهره گيري از توانمندي ها و پتانسيل هاي مجموعه هاي علمي - پژوهشي شهر اميرکلا، نشست ارتقاء تعاملات علمي - پِژوهشي با حضور رياست محترم مرکز آموزش فني و حرفه اي الزهرا (س) اميرکلا در دانشگاه علوم و فناوري آريان برگزاري گرديد. در اين جلسه سرکار خانم دکتر محمدي زاده سرپرست محترم مرکز آموزش فني و حرفه اي الزهرا (س) اميرکلا ضمن ابراز خرسندي از حضور در دانشگاه علوم و فناوري آريان و تشکر از مسئولان دانشگاه به جهت ايجاد و توسعه چنين مجموعه علمي - پژوهشي، به بيان برنامه ها و فعاليتهاي آن مرکز پرداخته و اعلام آمادگي نمودند که امکان بهره گيري از کليه امکانات آن مرکز براي دانشجويان اين دانشگاه بدون هيچ محدوديتي فراهم خواهد بود.

سپس دکتر محمدرضا فدوي اميري با تشکر از حضور سرکار خانم دکتر محمدي زاده در دانشگاه و تبريک انتصاب ايشان به اين مسئوليت به معرفي توانمندي ها و رشته هاي تحصيلي مختلف دانشگاه علوم و فناوري آريان پرداخته و ابراز اميدواري نمودند که با توسعه همکاريهاي دو مرکز آموزشي شاهد رشد بيش از پيش دانشجويان و جوانان در اين شهر خواهيم بود.

لازم به توضيح است که مرکز آموزش فني و حرفه اي الزهرا (س) اميرکلا دوره هاي مختلف آموزش فني و حرفه اي ذيل را بصورت رايگان براي متقاضيان با ارائه مدرک معتبر علمي قابل قبول در سراسر کشور و حتي مجامع بين المللي برگزار مي نمايد. همچنين اين امکان براي دانشجويان فراهم است که دوره کارآموزشي خود را در اين مرکز آموزشي بگذرانند.

مرکز کامپیوتر
ضوابط پست الکترونیک