نشست ارتقاء تعاملات علمي - صنعتي با حضور معاون وزير کار و روئساي مراکز علمي کشور
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 22 مهر سال 1397)

اين نشست در روز جمعه 13 مهرماه در سازمان مديريت صنعتي کشور در تهران با حضور دکتر پاک سرشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیو رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، جمعی از روسای دانشگاه ها و مراکز علمی کشور، مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی و همچنين مدير بين الملل دانشگاهFHM کشور المان برگزار گرديد.

در ابتداي اين نشست دکتر کياني مدير عامل محترم سازمان مديريت صنعتي با تاکيد بر اين موضوع که آموزش های کاربردی با کیفیت و ماموریت گرا بسیار حائز اهمیت مي باشند تاکيد نمودند که همچنانکه کسب و کارهای پلت فرمی باعث ناکارآمدی کسب و کارهای خطی شده اند، دانشگاه ها نیز باید در راستای ترکیب آموزش با مهارت ورزی رویکردهای خود را تغییر دهند. در تمامی کشورهای توسعه یافته نیز آموزش همراه با مهارت ورزی است و دانشجو را تا دوره عالی همراهی می کنند.

دکتر سلیمان پاک سرشت، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز در این جلسه اظهار داشت: رویکرد سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور، رسیدن به یک نظام ملی صلاحیت حرفه ای است و نیاز به ساز و کاری داریم که در آموزش ها، کیفیت مهارت نیز ارزیابی شود.

وی افزود: در سازمان آموزش فنی و حرفه ایباور داریم که تکنولوژی شامل توانایی تولید نیروی کار ماهر هم می شود و این مقوله ای است که نباید از آن غفلت ورزید. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در برنامه ریزی های مهارتی، ضروری است به مقوله ی مهم ارزیابی آموزش های مهارتی از حیث کارآمدی، اثربخشی و ... بیش از پیش توجه شود.

پروفسور قدرتي اميري نيز در سخناني با اشاره به لزوم توجه ويژه به بخش خصوصي در کشور تاکيد نمودند که بسياري از مشکلات کشور مي تواند به دست توانمند جوانان اين مرز و بوم حل گردد اما لازمه آن احياي بخش غير دولتيست. ايشان با اشاره به اهميت آموزش فني و حرفه اي توسعه اينگونه رشته ها را پر اهميت دانسته و بر نقش موثر صنعت در جذب فارغ التحصيلان اين رشته ها تاکيد نمودند.

در پايان حاضرين با اشاره به اين موضوع که در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افراد متخصص و توانمند بسیاری وجود دارند، تاکيد داشتند که تعاملات علمي اين مراکز می تواند به نتایج مطلوبی در اثربخشی آموزش های مهارتی در کشور منجر شود.

مرکز کامپیوتر
ضوابط پست الکترونیک