همایش رایگان آشنایی با دوره های مشترک با دانشگاه FHM کشور آلمان
تاریخ ثبت: ( شنبه 7 مهر سال 1397)

موسسه اموزش عالی علوم و فناوری آریان و سازمان مديريت صنعتي با توجه به ارتباطات گسترده بين‌المللي خود با دانشگاه‌ها و مراكز تراز اول جهاني و با هدف پاسخگويي به نياز متقاضياني كه قصد ادامه تحصيل و يا كار در كشور آلمان را دارند، قراردادي با دانشگاهFHM آلمان در موارد زير منعقد نموده است:

الف) دورهPSP : دوره پيش آمادگي شامل 65 درصد زبان آلماني تخصصي و 35 درصد موضوعات فرهنگي و تخصصي ادغام در محيط كاري و فرهنگي آلمان براي پنج گروه هدف ذيل مي‌باشد:

1-  ديپلمه‌هايي كه قصد معادل سازي مدرك ديپلم ايراني خود به ديپلم آلماني براي ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي در همه دانشگاه‌هاي آلماني را دارند، كه خود سه گرايش دارد:

• ديپلمه‌هايي كه مي‌خواهند در رشته‌هاي مهندسي ادامه تحصيل دهند، (PSP technic)
  • ديپلمه‌هايي كه مي‌خواهند در رشته‌هاي علوم انساني ادامه تحصيل دهند، (PSP business)
  • ديپلمه‌هايي كه مي‌خواهند در رشته‌هاي علوم پزشكي ادامه تحصيل دهند، (PSP medicine)

2-     افرادي كه با مدرك كارشناسي مي‌‌خواهند وارد كارشناسي ارشد شوند، (در رشته دلخواه).

3-     افرادي كه با مدرك كارشناسي ارشد مي‌خواهند وارد دوره دكترا به زبان آلماني شوند.

4-     پزشكان و يا افرادي كه با مدرك دكترا قصد ادامه تحصيل و اخذ تخصص يا اينكه هدف يافتن كار در بيمارستان و غيره دارند كه علاوه بر دورهPSP تاييد دانش علوم پزشكي آنان نيز انجام خواهد شد.

5-     كليه صاحبان مشاغل و افراد داراي مهارت، فارغ از اين كه چه رشته‌اي تحصيل كرده‌اند كه علاوه بر آموزش زبان و فرهنگ آلماني مي‌توانند نحوه تهيه رزومه و چگونگي حضور در جلسات مصاحبه و يافتن شغل در بازار آلمان را آموزش ببينند(PSP Professional).

همه اين گروه‌ها براي اخذ ويزا و ورود به دوره‌هايPSP در دانشگاهFHM نياز به مدركA2 زبان تلك دارند.

ب) دورهProfessional Post-Doctoral Program :

اين دوره براي اولين بار در كشور توسط سازمان مديريت صنعتي و دانشگاهFHM آلمان به زبان انگليسي برگزار مي‌گردد.

دوره مشتمل بر چهار درس و يك پروژه مي‌باشد كه دو درس آن توسط اساتيد دانشگاه آلماني و دو درس ديگر توسط اساتيد سازمان مديريت صنعتي كلاً به زبان انگليسي ارائه مي‌گردد.

شايان ذكر است تمركز اين دوره بر مديريت شركت‌هاي كوچك و متوسط در عرصه جهاني

(Global SME Management) مي‌باشد كه با توجه به شرايط محيطي كشور و همچنين در نظر گرفتن روندهاي بين‌المللي، بحث روز كسب‌وكار مي‌باشد.

زمان و محل همايش:

اين همايش در ساختمان مركز آموزش سازمان مديريت صنعتي، سالن مرحوم وفا غفاريان به آدرس: خيابان وليعصر، نبش جام جم، روز جمعه مورخ 1397/07/13  ساعت 10 صبح توسط نماينده دانشگاهFHM برگزار مي‌گردد.

علاقمندان جهت كسب اطلاعات بيشتر و ثبت‌نام در اين همايش رايگان مي‌توانند با شماره تلفن 22010690 سركار خانم حبيبي تماس حاصل فرمايند.

مرکز کامپیوتر
ضوابط پست الکترونیک