دعوت به همکاری در جشنواره ملی توسکا
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 17 دی سال 1396)

توانمندسازی و سرمایه گذاری کسب و کارهای ارزش آفرین با نام رسمی توسکا در اختتامیه نخستین رویداد "استارت آپ و ایده پردازی بازی و اسباب بازی با تم محیط زیست"، معرفی شده و آغاز به کار کرد.

*متولیان اصلی برگزاری این دوره معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان (استان مازندران)، ستاد اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مرکز نوآوری و فناوری استان مازندران، شورای نظارت بر اسباب بازی کشور می باشند.

*رویداد ملی توسکا به منظور ترویج فرهنگ کارآفرینی، ایجاد بستری نوین و مناسب برای تلفیق علم و عمل، شبکه­سازی کاری، ایجاد ارتباط موثر بین صاحبان ایده، طرح­اولیه و محصول با سرمایه­گذاران و صاحبان صنایع، به همراه انواع آموزش­های موردنیاز برای ورود به بازار، ایجاد کسب و کار، حل چالش­های زیست محیطی به همراه ارزش­آفرینی اجتماعی، اشتغال­زایی و خلق ثروت شکل گرفته است.

*در این رویداد ملی افراد می توانند تحت عناوین زیر مشارکت نمایند:

ایده پرداز خلاق؛ تماشاچی علاقمند؛ شرکت ها و موسسات؛ سرمایه گذاران؛ کارگروه های آموزشی؛ حامیان مالی؛ عضو فعال در تمامی شهرها و سمن ها می باشند که در ادامه به تشریح هر یک از موارد پرداخته می شود.

* ایده پردازان خلاق؛ افرادی که ایده،طرح اولیه و محصولی دارند که می توانند با خلاقیت آن را به یکی از چالش های زیست محیطی ارتباط دهند، به صورت کلی ایده پرداز خلاق نامیده می شوند. این افراد، به صورت انفرادی و یا تیمی، می توانند در بخش رقابتی، نمایشگاهی و یا هر دو مورد شرکت نمایند.

* تماشاچی علاقمند؛ افرادی که تمایل به حضور در جشنواره های حوزه ایده پردازی، کسب و کار و استارت آپی را دارند، می توانند به منظور بهره مندی از کارگاه های آموزشی، حضور در بخش رقابتی برای مشاهده روند کار و آشنا شدن با نحوه ارائه ایده و اصول راه اندازی کسب و کار، بازدید از نمایشگاه ایده ها، طرح ها و محصولات، آشنا شدن با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع و سایر موارد موجود در تاریخ های برگزاری رویداد (25 و 26 بهمن ماه) در جشنواره حضور یابند.

* شرکت ها و موسسات؛ در بخش نمایشگاهی علاوه بر حضور صاحبان ایده، طرح و محصول، شرکت ها و موسساتی که تمایل به نمایش محصولات و خدمات خود دارند نیز می توانند شرکت نمایند.

*سرمایه گذاران؛ باجه های سرمایه گذاری به منظور برگزاری جلسات برای سرمایه گذاران و صاحبان ایده، طرح و محصول شکل گرفته است. افراد یا نهادهایی که تمایل به مشاهده طرح ها و کشف فرصت های سرمایه گذاری را دارند می توانند با اعلام پیشنهاد، در این جشنواره تحت عنوان سرمایه گذار مشارکت نمایند.

* کارگروه های آموزشی؛ موسسات و افرادی که تمایل به برگزاری دوره های تخصصی در حوزه کسب و کار را دارند می توانند با ارسال پیشنهاد خود به دبیرخانه رویداد، به معرفی نهاد مربوطه، برگزاری دوره و همراهی در تعیین جوایز را داشته باشند. همچنین این گروه می توانند در ارائه بن ها ثبت نامی دوره های خود با هماهنگی کامل اقدام نمایند.

* حامیان مالی؛ افراد حقیقی، شرکت ها، کارخانجات، نهاد های دولتی و خصوصی و سایر موارد می توانند پس از مطالعه بخش حامیان مالی، به جشنواره ملی توسکا بپیوندند.

* عضو فعال توسکا؛ افرادی که تمایل به همکاری در بخش اجرایی و معرفی رویداد را دارند می توانند به عنوان عضو فعال توسکا فرم مربوطه را تکمیل و از مزایای آن بهره مند شوند.

* سمن ها؛ با توجه به ارزش آفرینی در حوزه زیست محیطی سمن های فعال در حوزه های مختلف زیست محیطی نیز می توانند متقاضی شرکت در بخش نمایشگاهی برای بیان موضوع مورد حمایت خود، ضرورت انجام حمایت و نیز دعوت از شرکت کنندگان برای حضور در سمن خود نمایند.

*انتظار می رود با هماهنگی های صورت گرفته، رویداد ملی توسکا محیطی نوین و مناسب برای توانمندسازی و سرمایه گذاری در بخش کسب و کار باشد که علاوه بر آموزش، اشتغال زایی و خلق ثروت، ارزش آفرینی زیست محیطی را نیز ایجاد نماید. علاوه بر موارد بیان شده اهدای جوایز نقدی و غیرنقدی به شرکت کنندگان به همراه حمایت های مورد نظر پس از برگزاری رویداد می تواند راهی مفید به منظور ایجاد انگیزه برای جوانان خلاق و علاقمند محسوب گردد.

*دریافت ایده، طرح اولیه و محصول با استفاده از فرم ثبت نام از طریق سایت : www.bmnconf.com، کانال تلگرامی : @tooskaTVIMو دبیرخانه : 01132190820

*دریافت پیشنهادات شرکت ها، موسسات، سرمایه گذاران و علاقمندان جهت حضور در جشنواره ملی توسکا به منظور مشارکت و سرمایه گذاری در تجاری سازی طرح ها

·         ارزیابی اولیه فرم های ثبت نام و انتخاب طرح های بخش رقابت و بخش نمایشگاهی

·         رقابت هیجان انگیز بین ایده پردازان خلاق در بخش رده بندی در زمان رویداد