*بسيار مهم* قابل توجه دانشجویانی که تمایل به دفاع از پایان نامه در تابستان ۹۸ دارند
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 24 مرداد سال 1398)

⛔ اطلاعیه بسیار مهم:
به اطلاع کلیه دانشجویانی که تمایل به دفاع از پایان نامه خود در تابستان ۹۸ دارند می رساند که به نکات زیر توجه فرمایند:
⛔ توجه: دقت شود که برای تدوین پایان نامه از فرمت جدید مصوب وزارت علوم موجود در سایت موسسه، استفاده شود.

۱- مطابق مصوبه شورای آموزشی زمان دفاع فقط در روز های چهارشنبه و پنجشنبه می باشد(جهت فراهم آوردن امکان حضور سایر دانشجویان در جلسات دفاع)
۲-دانشجویان باید فرم درخواست دفاع با امضاء اساتید مربوطه، مدیر گروه و امور مالی+ یک نسخه پرینت پایان نامه (پس از بررسی تحصیلات تکمیلی در صورت منطبق بودن دو نسخه دیگر هم برای داوران لازم است) + گزارش بررسی سامانه همانند جو ایرانداک را حتما تا ۹۸/۵/۳۰ تحویل دفتر تحصیلات تکمیلی دهند. (مجددا تاکید می گردد که در صورت عدم تحویل مدارک تا تاریخ فوق امکان دفاع در تابستان وجود نخواهد داشت)
⛔⛔۳- دانشجو باید در هنگام تحویل فرم اعلام آمادگی دفاع((T07 سه نسخه از پایان نامه نهایی (۱ نسخه تحصیلات تکمیلی و ۲ نسخه داوران) را تحویل امور تحصیلات تکمیلی دهد.
۴- دانشجو ملزم به دریافت گزارش سامانه همانندجو برای پایان نامه خود می باشد و در صورتیکه نسخه پایان نامه ارسالی به سامانه همانندجو با نسخه تحویل شده به امور تحصیلات تکمیلی مطابقت نداشته باشد تخلف محسوب می شود و مطابق ضوابط با دانشجو برخورد خواهد شد. ضمنا میزان حداکثر مشابهت نباید بیش از 30درصد باشد.
⛔مسئولیت عدم تحویل به موقع و یا عدم انجام فرآیند دفاع مطابق فرم بر عهده دانشجو بوده و امکان دفاع برای تابستان وجود ندارد.
✅امور تحصیلات تکمیلی

در باره تحصیلات تکمیلی