جدول زمانبندی و مدارک ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 97
تاریخ ثبت: ( دوشنبه 12 شهریور سال 1397)

ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان محترم رشته های کارشناسی ارشد این موسسه، باطلاع می رساند که پذيرفته شدگان محترم  مي‌بايست در يكي از روزهاي چهارشنبه مورخ 97/06/14، پنجشنبه 1397/6/15، شنبه مورخ 97/06/17 و يا يكشنبه مورخ 97/06/18 از ساعت 8 الی 16 با در دست داشتن مدارک ذیل به محل موسسه (ساختمان مرکزي - امور تحصيلات تکميلي) مراجعه نمایند. به دانشجویان محترم توصیه می شود تا در زمانبندی مشخص فوق به موسسه مراجعه فرمایند.

رشته / گرایش

زمان ثبت نام

مهندسی برق - سیستم های قدرت

چهارشنبه 14شهریور

مهندسی برق - مدارهای مجتمع الکترونیک

مهندسی برق - مخابرات(سیستم)

مهندسی کامپیوتر - هوش مصنوعي و رباتيك

مهندسی فناوري اطلاعات –شبکه هاي کامپيوتري

مهندسی نقشه برداری –سنجش از دور

پنجشنبه 15 شهریور

مديريت پروژه و ساخت

مهندسی عمران –حمل و نقل

مهندسی عمران - راه و ترابري

مهندسی عمران - ژئوتکنیک

مهندسی عمران - مهندسي آب و سازه هاي هيدروليكي

مهندسی نقشه برداری - GIS

شنبه 17 شهریور

مهندسی عمران –ساختمانهاي هوشمند

مهندسی عمران –سازه

مهندسی عمران –محيط زيست

مهندسی عمران  - مهندسی و مدیریت ساخت

مهندسی عمران - مهندسی زلزله

رفع مشکلات ثبت نام و ثبت نام با تاخیر کلیه رشته ها

يکشنبه 18 شهریور

مدارک لازم برای ثبت‌نام در دوره کارشناسی‌‌ارشد ناپیوسته (فوق لیسانس ):

1- اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد به انضمام ریز نمرات دوره کارشناسی با قید معدل.

تبصره : پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) خود نمی‌باشند باید اصل گواهی تأیید شده دال بر فراغت از تحصيل را که توسط دانشگاه محل تحصیل با قید معدل صادر شده باشد، به همراه ريز نمرات تأييد شده ارائه نمایند.

تذکر : فارغ‌التحصيلان مشمول دوره كارشناسي كه با ارائه گواهي تأييد شده از محل تحصيل دوره مذكور ثبت‌نام مي‌نمايند ، علاوه بر گواهي و ريز نمرات مذكور بايستي تصوير برگ  لغو معافيت تحصيلي دوره كارشناسي را ارائه نمايند. همچنين چنانچه دوره مذكور را در مدتي بيش از شش سال از بدو ورود به اتمام رسانده‌اند بايستي تصوير مجوز افزايش سنوات  بدون ذكر غيبت را براي مدتي كه مازاد بر شش سال تحصيل كرده‌اند ارائه نمايند.

2- اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات (اصل شناسنامه برای تطبیق می‌باشد).

3- اصل و يك برگ فتوكپي كارت ملي. (ارائه اصل كارت جهت برابر با اصل بودن تصوير كارت مي‌باشد).

4- شش قطعه عکس 4×3 تمام رخ (از یک نگاتیو) که اخیراً  تهیه شده باشد (برای برادران مشمول 12 قطعه ).

5- مدرکی که وضعیت خدمت وظیفه عمومي برادران را مشخص نماید.

تذكر: افرادي كه از نظر مقررات وظيفه عمومي حائز شرايط ثبت‌نام نيستند (از جمله داراي دفترچه اعزام به خدمت با غيبت مي‌باشند و يا با غيبت به خدمت اعزام شده‌اند يا  در برگ اعزام آنان دانشجوي اخراجي يا انصرافي يا ترك تحصيل ذكر شده است) مجاز به ثبت‌نام نمي‌باشند.

6- تکمیل و ارائه سایر فرمهای ثبت‌نام که توسط واحد دانشگاهی در اختیار پذیرفته‌شدگان قرار داده می‌شود.

تذكر مهم

1ـ حضور شخص پذيرفته شده جهت ثبت‌نام الزامي است و ثبت‌نام منحصراً در تاريخهاي اعلام شده توسط هر دانشگاه و با ارائه مدارك كامل مندرج در اين اطلاعيه صورت مي‌پذيرد.

مشاهده لیست اساتید همکار در حوزه تحصیلات تکمیلی موسسه

مشاهده رشته های دایر در موسسه