مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

🛑 اطلاعیه شماره 2-۹۹۱ آموزش الکترونیک- آغاز کلاسهای آنلاین نیمسال جاری از شنبه 5 مهر🛑
تاریخ ثبت: ( شنبه 5 مهر سال 1399)

در انجام فرآیند آموزش الکترونیک کلاسهای دانشگاه علوم و فناوری آریان از نیمسال گذشته، این روند برای نیمسال جاری نیز بدلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و حسب ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بصورت کلاسهای الکترونیک آنلاین از روز شنبه 5 مهرماه 1399 ادامه خواهد یافت. لذا با توجه به اطلاع رسانی های قبلی جهت آمادگی اساتید و دانشجویان ارجمند برای حضور در این کلاسها، موارد ذیل را به اطلاع دانشجویان ارجمند می رساند:

1- آدرس سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه aryan.iranlms.org می باشد. پس از ورود، در سامانه آنلاین شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه دانشجو به عنوان کلمه عبور می باشد. توصیه می شود تا پس از ورود به سامانه کلمه عبور را تغییر دهید.

2- دانشجویان عزیز لیست دروس خود را با دروس انتخابی خود در سامانه خدمات آموزشی دانشگاه کنترل کنند و در صورت بروز مشکل و یا نبودن نام درسی که در این ترم اخذ کرده اند، از روز شنبه (ساعت 8 الی 13) با شماره 01132350325 و یا شماره واتساپ 09114773871 اداره آموزش تماس حاصل فرمایند.

3- ساعات و روز تشکیل کلاسها، همانند برنامه قید شده در سامانه خدمات آموزشی (سما سامانه) در همان موعد مقرر سرساعت با حضور استاد مربوط به صورت برخط می باشد. انتظار می رود که دانشجویان به وسیله کامپیوتر شخصی، لپ تاپ و یا گوشی هوشمند که به اینترنت متصل است، در کلاسهای فوق شرکت کنند. لازم به ذکر است، در صورتی که دانشجویان بخواهند برای درک بهتر و عمیق تر موضوعات درسی از کلاسهای قبلی خود مجددا نیز استفاده نمایند، پس از چند روز فیلم ضبط شده هر کلاس در همان صفحه درس بارگذاری شده و دانشجویان می توانند از ویدئوی آن استفاده کنند.

4- فیلم کوتاه آموزشی روند استفاده از سامانه آنلاین، در صفحه ورود به سامانه آموزش مجازی وجود دارد. به دانشجویان ارجمند توصیه می شود تا بطور دقیق قبل از شروع کلاس این فیلم آموزشی را ملاحظه فرمایند.

5- برای حسن اجرای برنامه آموزشی به صورت غیر حضوری، لازم است دانشجویان به صورت مداوم بر اساس برنامه اصلی کلاس ها به سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه مراجعه نمایند تا در کلاسها بصورت منظم شرکت نمایند.

6- در کلاس های آنلاین (برخط)، استاد و دانشجو همزمان باید در کلاس مجازی حضور داشته باشند. به عبارتی کلاس های مجازی، جایگزین کلاس های حضوری بوده و مقررات و ضوابط حضور در کلاس های مجازی برای استاد و دانشجو، همچون کلاس های حضوری است.

7- تمامی فعالیت های اساتید و دانشجویان حتی زمان وارد شدن و خارج شدن به سامانه، ثبت و ضبط می شود و واحد آموزش و واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه به صورت مستمر ناظر بر تشکیل کلاس ها خواهند بود.

8- قبل از شروع کلاسها، از بروز بودن مرورگرهای سیستم کامپیوتری خود (کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر) و همچنین از اتصال سیستم به اینترنت اطمینان حاصل نماید، تا جهت شرکت در کلاسها دچار مشکل نشوید.

9- برنامه کلاس های دروسی که عملی یا کارگاهی می باشند نیز در سامانه تعریف شده است تا مطابق نظر استاد این درسها نیز برگزار گردند.

10- در صورت وجود هرگونه مشکل در ارتباط با سامانه الکترونیکی دانشگاه، دانشجویان عزیز می توانند همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت 8 الی 13 با شماره 01132350325 و یا شماره واتساپ 09114773871 اداره آموزش تماس حاصل فرمایند.

با سپاس از همکاری شما
حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم و فناوری آریان

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011