مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

🛑 اطلاعیه شماره ۱-۹۹۱ آموزش الکترونیک موسسه در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ 🛑
تاریخ ثبت: ( جمعه 21 شهریور سال 1399)

ضمن تبریک به اساتید و دانشجویان ارجمند به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و آرزوی سلامتی برای همه عزیزان، توجه شما را به مصوبات جلسه ۲۰ شهریورماه ۹۹ شورای آموزشی موسسه جلب می نماید:

۱. آغاز سال تحصیلی جدید از روز شنبه ۲۲ شهریورماه می باشد.

۲. بدلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و بر اساس توصیه های ستاد ملی کرونا و مصوبات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا اطلاع ثانوی در نیمسال جاری نیز کلاسها بصورت مجازی آنلاین (مطابق روال نیمسال گذشته) برگزار می گردند و دانشجویان عزیز مطابق زمانبندی درس ملزم به حضور در این کلاس ها می باشند. بدیهی است در صورت اعلام مراجع مربوط تغییر روش برگزاری کلاسها امکانپذیر خواهد بود.

۳. بدلیل جلوگیری از بروز مشکلات برای دانشجویان عزیز و از دست ندادن مباحث درسی، کلیه کلاسهای آنلاین موسسه بعد از حذف و اضافه آغاز خواهد شد. بدیهیست برای کلاسهای قبل از حذف و اضافه، امکان ارائه مباحث بصورت آفلاین (همانند شروع نیمسال قبل) و با برگزاری جلسات جبرانی آنلاین بعد از  شروع کلاسهای آنلاین برای اساتید گرامی وجود دارد.

۴. بدلیل تاخیر در برگزاری آزمونهای سراسری و ارشد و متعاقب آن تاخیر در اعلام نتایج، مقرر گردید کلیه دروسی که مختص دانشجویان جدیدالورود در مقاطع مختلف ارائه می گردند از نیمه اول آبانماه آغاز شوند و زمان کلاسها یک و نیم برابر زمان عادی آن در هفته برنامه ریزی گردند. لذا کلاس دانشجویان قدیمی که این دروس را اخذ کرده اند نیز از همان زمان آغاز خواهد شد.

✅حوزه معاونت آموزشی موسسه

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011