مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

اطلاعیه شماره 8 آموزش الکترونیک: مصوبات تكميلي در خصوص ادامه روند فعالیتهای نیمسال جاری
تاریخ ثبت: ( چهار شنبه 7 خرداد سال 1399)

مصوبات تكميلي شورای آموزشي موسسه در خصوص ادامه روند فعالیتهای آموزشی نیمسال جاری، براي كليه مقاطع تحصيلي

پيرو صدور مجوز در خصوص امكان حضور دانشجويان مقاطع مختلف تحصيلي از ۱۷ خردادماه به منظور انجام فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي، جلسه شوراي آموزشي موسسه در روز سه شنبه ۶ خرداد در دفتر ریاست محترم موسسه تشكيل گردید. در این جلسه شورای آموزشی موسسه ضمن تشکر از اساتید و دانشجویان ارجمند به جهت همکاری در برگزاری هر چه بهتر کلاسهای آموزش الکترونیکی موسسه، ضمن استماع گزارش مدیر محترم آموزش و سایر مدیران گروه ها به بررسی کامل روند آموزشی نیمسال جاری پرداخته و تصمیماتی را جهت ادامه فعالیتها اتخاذ نمودند.
يادآور مي‌شود كليه فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي حضوری، با رعايت كامل شيوه‌نامه‌هاي بهداشتي مصوبه وزارت بهداشت صورت مي‌پذيرد، بگونه‌اي كه در انجام فعاليت‌هاي ذكر شده حفظ سلامتي دانشجويان، اساتيد، كاركنان و كارشناسان مرتبط با فعاليت­هاي ياد شده از اولويت برخوردار مي باشد.

تصميمات اتخاذ شده به شرح ذیل می باشند:

1-    برگزاري كلاس‌هاي رفع اشكال:
هر چند تمامی کلاسهای موسسه مطابق تقویم آموزشی بدون وقفه بصورت آموزش الکترونیک (
قبل از عید نوروز بصورت ضبط شده و بعد از عید نوروز بصورت برخط) برگزار گردید، صرفا جهت ارتقای سطح آموزشی دانشجویان عزیز و رفع مشکلات احتمالی آنان، دو هفته کلاس حضوری مطابق برنامه اصلی کلاس از تاريخ ۱۷/۳/۹۹ تا ۲۹/۳/۹۹ توسط اساتید ارجمند با رعايت شيوه‌نامه‌هاي بهداشتی و عدم اجبار دانشجو جهت حضور در كلاس برگزار می گردد.

2-    برگزاري دروس آزمايشگاهي، كارگاهي و بخش عملي دروس نظري-عملي:
این دروس مطابق برنامه اصلی درس با هماهنگي استاد درس و اداره آموزش از ۱۷/۳/۹۹ لغايت ۲۸/۳/۹۹ و در صورت لزوم پس از پایان امتحانات بصورت فشرده و رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي برگزار مي‌گردند. لذا لازم است دانشجو با مراجعه به منابع اطلاع‌رساني دانشگاه نظير سامانه خدمات آموزشی، وب سایت و كانال‌هاي اطلاع‌رساني موسسه نسبت به حضور در جلسات دروس عملي اطلاعات لازم را كسب نمایند.

3-    نحوه برگزاري بخش عملي دروس تربيت بدني و ورزش:
با توجه به نامه شماره ۲۴۴۲۴/۲۱/۲ مورخ ۲۱/۰۲/۱۳۹۹ وزارت علوم تحقيقات و فناوري، بخش عملي دروس تربيت بدني و ورزش ۱ توسط اساتيد مربوطه ضبط و در سامانه آموزش مجازي موسسه بارگذاري می گردند و دانشجويان به صورت ورزش در خانه به تمرين آنها خواهند پرداخت.

4-    شروع امتحانات پاياني نيمسال جاری و نحوه برگزاري آن:
شروع امتحانات در همه مقاطع تحصیلی از روز شنبه ۳۱ خرداد به صورت حضوری مي‌باشد. برنامه زمان‌بندي جديد امتحانات بزودی در سامانه خدمات آموزشی موسسه اصلاح و اطلاع‌رساني خواهد شد. يادآور مي شود كه این روند با در نظر گرفتن اين فرض است كه مجوز حضور دانشجويان در دانشگاه توسط  ستاد ملي مبارزه با كرونا لغو نگردد.

5-    زمان برگزاري امتحان دروس عملي، آزمايشگاهي، كارگاهي و تربيت بدني:
این امتحانات پس اتمام دروس مربوطه مطابق با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته توسط استاد درس و هماهنگی لازم با اداره آموزش انجام خواهند گرفت.

6-  نحوه دفاع از پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد:
دانشجویان کارشناسی ارشد می توانند مطابق روال قبل نسبت به دفاع از پایان نامه خود بصورت حضوری با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی اقدام نمایند.

با آرزوي سلامتي
حوزه معاونت آموزشي موسسه

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011