مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

اطلاعیه شماره ۷ آموزش الکترونیک (دانشجویان)
تاریخ ثبت: ( شنبه 30 فرودرین سال 1399)

با تشکر از دانشجویان ارجمندی که در طی هفته گذشته در کلاس های آموزش الکترونیک دانشگاه حضور یافته و از مباحث آن بهره مند گردیده اند، به اطلاع می رساند که خوشبختانه در طی هفته گذشته بیش از ۸۰ درصد کلاسهای آموزش الکترونیک دانشگاه با موفقیت برگزار گردیده است و در هفته پیش رو نیز این روند ادامه خواهد یافت.
- در هفته گذشته برخی مشکلات نیز وجود داشته است که از طریق دانشجویان و اساتید ارجمند به امور پشتیبانی کلاسها منتقل و همکاران محترم تمام تلاش لازم را جهت رفع این مشکلات تا حد ممکن به انجام رسانده اند.
- برخی از مشکلات از جمله کندی در دریافت صدا و تصویر استاد، به دلیل بستر اینترنت مورد استفاده توسط استاد و یا دانشجویان عزیز می باشد؛ که با رعایت برخی نکات توسط اساتید ارجمند، از جمله عدم به اشتراک گذاری صفحه دسکتاپ یا دوربین خود به مدت طولانی و یا بارگذاری به موقع فایلها قبل از کلاسها انشالله در هفته بعد تا حدود زیادی رفع خواهد شد.
- به دانشجویان محترم تاکید می گردد حتماً مطابق زمانبندی کلاس خود و راس ساعت شروع در جلسه کلاس آنلاین کلاس حضور یابند.
- با توجه به امکان ضبط شدن کلاس ها، برای دانشجویانی که علاقمند به استفاده مجدد از مباحث مطرح شده کلاس می باشند فیلم ضبط شده کلاس پس از دو روز در درگاه کلاس مربوطه به روز رسانی میگردد.
- با توجه به اینکه کلیه ضوابط حاکم بر کلاسهای حضوری بر کلاسهای آنلاین نیز حاکم خواهد بود، لذا هر یک از دانشجویان عزیز حتما توجه لازم را جهت شرکت در کلاس و انجام تکالیف مربوط به درس تحت نظر استاد محترم داشته باشند.
- حتما موارد مطرح شده در اطلاعیه شماره ۶ (دانشجویان) را مطالعه و مد نظر قرار دهید.

با تشکر
✅حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علوم و فناوری آریان

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011