مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

اطلاعیه شماره 6 آموزش الکترونیک (اساتید) در خصوص کلاسهای آنلاین
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 21 فرودرین سال 1399)

با توجه به شروع کلاسهای الکترونیک آنلاین دانشگاه علوم و فناوری آریان از روز شنبه 23 فروردین 1399 و اطلاع رسانی قبلی جهت آمادگی اساتید و دانشجویان ارجمند برای حضور در این کلاسها، موارد ذیل را به اطلاع اساتید ارجمند می رساند:
1- آدرس سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه vu.aryan.ac.ir می باشد. پس از ورود لینک سامانه آموزش الکترونیک آنلاین را انتخاب نمائید. نام کاربری و کلمه عبور استاد همان کد کاربری استاد در سامانه خدمات آموزشی دانشگاه آریان (سما سامانه) می باشد. توصیه می شود تا پس از ورود به سامانه کلمه عبور را تغییر دهید.
2- با تجوه به اینکه کارشناسان آموزش در حال تعریف جلسات و ساعات کلاسها در سامانه هستند، فعلا برنامه هفتگی برای کلاسهای روز شنبه الی دوشنبه هفته بعد تعریف شده است و تا حداکثر در سه روز آینده برنامه سایر روزهای هفته کلاسها نیز تعریف گردد.
3- نکته بسیار مهم در این مرحله، عدم دستکاری و تغییر در پیکربندی و ویرایش صفحات دروس توسط اساتید محترم می باشد تا اخلالی در برگزاری کلاسها و ورود دانشجویان به کلاسها ایجاد نشود. لطفا در صورت وجود هرگونه مشکل در تاریخ و زمان کلاس جلسه کلاس، می توانید از روز شنبه با شماره های مشخص شده جدول ذیل تماس حاصل فرمائید.
4- فیلم آموزشی روند استفاده از سامانه آنلاین در فایل شماره 2 ارسال گردیده است که به اساتید ارجمند توصیه می شود تا بطور دقیق قبل از شروع کلاس فیلم را ملاحظه فرمایند.
5- برای حسن اجرای برنامه آموزشی به صورت غیر حضوری لازم است اساتید و دانشجویان به صورت مداوم بر اساس برنامه اصلی کلاس ها به سامانه الکترونیکی دانشگاه مراجعه نمایند و کلاسها منظم تشکیل شود.
6- در کلاس های آنلاین (برخط)، استاد و دانشجو همزمان باید در کلاس مجازی حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که سامانه به نحوی است که قابلیت ضبط کلاس ها وجود دارد و حتما باید در ابتدای کلاس توسط استاد دکمه ضبط کلاس در شروع فشرده و در پایان کلاس نیز دکمه End Meeting فشرده شود تا ضمن بررسی تشکیل کلاس استاد توسط کارشناسان محترم آموزش، اگر دانشجویی نتوانست در زمان مقرر در کلاس حضور یابد، بعداً بتواند از کلاس ضبط شده استفاده کند. با توجه به ضبط شدن کلاس در شیوه آموزش حاضرحتی در صورت عدم حضور دانشجویان در کلاس، توصیه می شود تا استاد به برگزاری کلاس اقدام نماید.
7- کلاس های مجازی، جایگزین کلاس های حضوری بوده و مقررات و ضوابط حضور در کلاس های مجازی برای استاد و دانشجو، همچون کلاس های حضوری است.
8- تمامی فعالیت های اساتید و دانشجویان حتی زمان وارد شدن و خارج شدن به سامانه ثبت و ضبط می شود و واحد آموزش و واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه به صورت مستمر ناظر بر تشکیل کلاس ها خواهند بود.
9- لازم است که به منظور جلوگیری از همپوشانی کلاس ها و استفاده بهینه از ظرفیت های مجازی، مطابق برنامه های زمانی اعلام شده از طرف واحد آموزش دانشگاه نسبت به برگزاری کلاس ها توسط اساتید محترم اقدام شود.
10-برنامه کلاس های دروسی که عملی یا کارگاهی می باشند بصورت اولیه تعریف شده است تا در صورتیکه استاد صلاح بداند بخش های تئوری کلاس را قبل از برگزاری بخش های عملی آن (که بعد از رفع مشکلات جاری در خصوص شیوع ویروس کرونا خواهد بود) در اختیار دانشجویان قرار دهد. متعاقباً براساس دستورالعمل های اعلامی وزارت علوم در خصوص برگزاری کلاسهای عملی تصمیم گیری و اطلاع رسانی خواهد شد.
11- در صورت وجود هرگونه مشکل در ارتباط با سامانه الکترونیکی دانشگاه، ضمن مشخص نمودن تلفن های تماس در جدول ذیل، اساتید محترم می توانند سؤالات یا درخواست های خود را با ذکر مشخصات کامل به آدرس ایمیل vu@aryan.ac.ir نیز ارسال نمایند.

با سپاس از همکاری شما

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011