مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ورود به صفحه دانلود مباحث درسی سامانه آموزش الکترونیک آنلاین

اطلاعیه شماره 5 آموزش الکترونیکی
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 21 فرودرین سال 1399)

خوشبختانه با اقدامات انجام شده و فراهم شدن زیرساخت لازم از شنبه هفته بعد ۲۳ فروردین ماه ۹۹، امکان برگزاری کلاس‌های مجازی آنلاین کلیه مقاطع مطابق ساعات اصلی کلاس ‌بر روی سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه با حضور استاد و دانشجویان درس فراهم خواهد بود.
بزودی ویدئوهای آموزشی نحوه برگزاری کلاس، نام کاربری، رمز عبور و چگونگی امکان تماس با همکاران پشتیبانی در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
لازم به توضیح است تا شروع به کار سامانه جدید، سامانه قدیم آموزش الکترونیک موسسه به آدرس vu.aryan.ac.ir همه روزه بر اساس مباحث ارسالی از سوی اساتید ارجمند، بروزرسانی می گردد و مباحث این هفته نیز در همین سامانه در دسترس قرار گرفته است.

*از اساتید ارجمند خواهشمند است ضمن ارسال یک جلسه این هفته با روش قبلی، برای هفته های بعدی نسبت به آمادگی برای برگزاری کلاس‌های مجازی و در صورت لزوم تولید محتوا بر روی نرم‌افزار پاورپوینت با حجم کمتر از ۲ مگابایت و تبدیل آن به پی‌دی‌اف در فرصت باقیمانده، اقدام مساعد مبذول فرمایند.

*همچنین دانشجویان محترم نیز ضمن جدی گرفتن حضور آنلاین و به موقع در این کلاسها مطابق با برنامه اصلی کلاس، زمینه لازم را جهت برگزاری هر چه بهتر آموزش الکترونیکی فراهم نمایند.

با احترام
اداره آموزش دانشگاه علوم و فناوری آریان

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011