مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان اطلاعیه ها صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک ورود به صفحه دانلود مباحث درسی
اطلاعیه شماره 1 آموزش الکترونیکی (اساتید)
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 15 اسفند سال 1398)

اطلاعیه شماره ۱ آموزش الکترونیکی اساتید:
باطلاع اساتید ارجمند موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان می رساند که براساس تاکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای موسسه کلاسهای آموزشی موسسه از روز شنبه ۱۰ تا پایان اسفندماه به صورت الکترونیکی آماده و از طریق درگاه های وب سایت و کانال اطلاع رسانی در اختیار دانشجویان دروس مربوط قرار خواهد گرفت.
لذا کلیه اساتید ارجمند لازم است بر اساس زمانبندی (ترجیحا در همان زمان کلاس در هفته) که طی تماس کارشناسان موسسه با ایشان مشخص می گردد، در محل موسسه حضور یافته تا نسبت به ضبط فیلم آموزشی کلاس اقدام لازم صورت پذیرد.
لازم به توضیح است که این بسته آموزشی علاوه بر جزوه و یا کتاب مرتبط به سه شکل زیر می تواند باشد:
۱. تدریس استاد در کلاس همانند کلاسهای عادی و ضبط فیلم از طریق کارشناسان موسسه
۲. تدریس استاد بر روی اسلایدهای درس مربوط و ضبط فیلم از صفحه رایانه با صدای استاد.
۳. ضبط صدای استاد (فقط برای دروس خاص که نیاز به نگارش روی تخته و یا اسلاید ندارند و صرفا گفتاری می باشند)
👈مدت زمان این بسته آموزشی حداقل به ازای هر واحد درسی ۴۰ دقیقه تعیین شده است.
👈 در صورتیکه هر کدام از اساتید ارجمند به هر دلیلی امکان حضور در موسسه را نداشته باشند می توانند نسبت به آماده سازی فیلم یا صدای مرتبط در منزل اقدام نموده و آنرا به کارشناس آموزش الکترونیک موسسه از طریق شماره واتساپ زیر ارسال نمایند.
👈 بدیهی است فیلم هر جلسه الکترونیکی به معنای تشکیل کلاس به ازای جلسه آن هفته برای اساتید ارجمند خواهد بود.

⛔شماره تلفن کارشناس آموزش الکترونیک موسسه (خانم مهندس معصومه فدوی)
۳۲۳۵۵۰۰۰ داخلی ۲۰۳

حوزه معاونت آموزشی

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011