مرکز آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان

موسسه آموزش عالی علوم و فناوری آریان اطلاعیه ها صفحه اصلی

سامانه خدمات آموزشی ارتباط با مرکز آموزش الکترونیک ورود به صفحه دانلود مباحث درسی
برگزاری الکترونیکی کلاسهای آموزشی برای دانشجویان بدلیل تعطیلی کلاسها
تاریخ ثبت: ( پنجشنبه 15 اسفند سال 1398)

پیرو اطلاع رسانی های انجام شده از سوی وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص احتمال شیوع ویروس کرونا و لزوم انجام تدابیر پیشگیرانه به منظور اطمینان از تداوم صحت و سلامت دانشجویان و اساتید ارجمند و نامه اخیر مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جلسه فوق العاده شورای دانشگاه علوم و فناوری آریان در روز پنجشنبه ۸ اسفندماه تشکیل و مقرر گردید از هفته بعد شنبه ۱۰ تا پایان اسفند ۹۸ کلاسهای درسی در مقاطع مختلف تحصیلی به صورت الکترونیکی ارائه گردد. بدین ترتیب دانشجویان عزیز با مراجعه به درگاه مربوط که متعاقبا اعلام خواهد شد؛ فعلا از مباحث درسی کلاسهای نیمسال جاری استفاده خواهند نمود.
در این زمینه اداره آموزش دانشگاه ضمن همکاری مرکز کامپیوتر وظیفه فراهم آوردن امکانات لازم جهت ضبط و در اختیار قرار دادن محتوای این کلاسها را باهماهنگی اساتید و دانشجویان ارجمند بر عهده خواهد داشت.
به زودی سایر اطلاعیه ها در خصوص نحوه همکاری اساتید ارجمند جهت ضبط کلاسها و شرایط استفاده دانشجویان اعلام خواهد شد.

حوزه معاونت آموزشی موسسه

بابل - اميرکلا - کمربندي - نبش خيابان دانشگاه - کدپستي 76437-47317      تلفن (8 خط): 32355000-011 نمابر: 32354000-011