اطلاعيه مهم گروه نقشه برداری در مورد انتخاب واحد دانشجويان(کاردانی و کارشناسی)
تاریخ ثبت: ( یکشنبه 2 شهریور سال 1393)

اطلاعيه مهم گروه نقشه برداری در مورد انتخاب واحد

ضمن عرض تبريک به دانشجويان محترم نقشه برداری بدليل شروع نيمسال تحصيلي جديد توجه دانشجويان را به نکات ذيل جهت انتخاب واحد جلب مي نمايد. بديهي است کليه عواقب ناشي از عدم آگاهي از قوانين آموزشي مندرج در اين اطلاعيه بر عهده دانشجو خواهد بود.

جهت دریافت برنامه پیشنهادی کلیک نمائید(مهندسی عمران- نقشه برداری)

جهت دریافت برنامه پیشنهادی کلیک نمائید(کاردانی فنی حرفه ای نقشه برداری)

نکات مهم:

1. دانشجويان حتما مي بايست مطابق برنامه پيشنهادي(موجود در همین اطلاعیه) مهندسی نقشه برداری که دروس هر نيمسال در آن به دانشجو با رعايت پیش‌نیازی و هم نیازی پيشنهاد شده نسبت به اخذ درس اقدام نمايند. در غير اينصورت دچار مشکلات برنامه اي و تداخل امتحانات خواهند شد.
  2. به دانشجويان توصيه مي شود در ساعات اوليه انتخاب واحد نسبت به انتخاب دروس مشخص شده خود (که ترجيحا از قبل مشخص و يادداشت نموده اند) از طريق سامانه خدمات آموزشي موسسه اقدام نمايند. امکان تکميل ظرفيت دروس بدليل تاخير دانشجو وجود دارد.
  3. در صورتیکه دانشجو شرایط فارغ التحصیلی (در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93) دارد، اما بعضی از دروس ارائه نشده است، می تواند تا آخر وقت اداری روز پنجشنبه 27/06/1393 درخواست خود را ارائه نماید. بدیهی است درخواست ها بعد از تاریخ فوق بررسی نمی گردند.

گروه نقشه برداری موسسه